Cengiz Erenoğlu

Position: Prof. M.D.Prof. Cengiz Erenoğlu, M.D. Ekspertiza dhe Fushat e Interesit Arsimi Anëtarësitë institucionale

Balonave Gastrike

Balonave Gastrike Balonave Gastrike Paketat dhe Kostoja e Balonave Gastrike Paketat dhe Kostoja e Balonave Gastrike Koha e pritjes: Asnjë Kohëzgjatja e shtrimit në spital: asnjë, kryer në njësinë e kirurgjisë në të njëjtën ditë Minimumi i kërkuar i qëndrimit jashtë vendit: 3-5 ditë Kostoja e balonës gastrike: 1.500 dollarë për tullumbace të futur në […]