Kirurgjia e Parkinsonit

Kirurgjia-e-Parkinsonit

Kirurgjia e Parkinsonit: Alternativa Kirurgjikale për Menaxhimin e Sëmundjes së Parkinsonit Çfarë është Kirurgjia e Parkinsonit? Në shfaqjen e sëmundjes së Parkinsonit, qelizat e trurit që prodhojnë dopaminën humbasin, duke shkaktuar probleme me kontrollin e lëvizjeve. Kjo sjellë simptoma si dridhje, ngurtësi muskulare, lëvizje të ngadaltë, dhe probleme me ekuilibrin. Ndërhyrja kirurgjikale mund të konsiderohet […]