Dridhjes Esenciale

Dridhjes-Esenciale

Simptomat dhe Trajtimit të Dridhjes Esenciale Çfarë është Dridhja Esenciale? Dridhja esenciale, njohur edhe si sëmundja e dridhjes, është një çrregullim i lëvizjes që shkakton lëkundje të pjesëve të trupit. Kjo lloj dridhje ndodh jashtë kontrollit të personit dhe mund të prekë duart, krahët, këmbët, si dhe pjesë të tjera të trupit si koka dhe […]