Hale Başak Çağlar

Position: M.D., Prof. i Onkologjisë së RrezatimitFields: Shkencat Onkologjike – Onkologjia e RrezatimitEmail: hale.caglar@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Universiteti Gazi, Ankara • Universiteti i Marmara, Stamboll • Instituti i Kancerit Dana Farber, Universiteti i Harvardit, Boston, SHBA • Universiteti Medipol, Fakulteti i Mjekësisë, Departamenti i Onkologjisë së Rrezatimit Aktivitetet dhe interesat mjekësore • Toksiciteti akut i […]

VARIAN EDGE

VARIAN EDGE VARIAN EDGE Përdorimi dhe specifikimet e pajisjes: Nga monitorimi në kohë reale i tumorit deri te shpërndarja precize e dozës, kjo pajisje ka të gjithë softwerin dhe hardwerin e kërkuar nga mjeku, fizikani mjekësor dhe tekniku gjatë të gjitha fazave të procesit të trajtimit. Pajisja gjithashtu ka cilësime të shpejtësisë së dozimit të […]