Murat Dede

Position: MD Profesor i Obstetrikës dhe GjinekologjisëFields: Departamentet Mjekësore – Onkologji – Shëndeti i Grave – Gjinekologji dhe ObstetrikëEmail: murat.dede@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Fakulteti i Mjekësisë i Akademisë Mjekësore Ushtarake Gülhane (GATA), 1990. (B.S.) • Akademia e Mjekësisë Ushtarake Gülhane (GATA), Fakulteti i Mjekësisë, Departamenti i OBGYN. (Edukimi special), 1997 • Akademia Ushtarake e Mjekësisë […]

Përdoret në Sëmundjet Gjinekologjike

Përdoret në Sëmundjet Gjinekologjike Përdoret në Sëmundjet Gjinekologjike Kirurgjia Robotike për Mitrën dhe Kancerin e Qafës së Mitrës Para futjes së robotit kirurgjikal da Vinci, heqja e mitrës, domethënë historektomia, kërkonte një prerje të madhe në bark. Sistemi da Vinci lejon një manipulim të saktë pasi kryhet përmes disa prerjeve të vogla dhe indet zmadhohen […]