Metin Çakmakçı

Position: Dr., Kirurg Master, FACS, FACP, Profesor i KirurgjisëFields: Kirurgjia – Kirurgjia e Përgjithshme – SHKENCAT ONKOLOGJIKE – Kirurgjia ONKOLOGJIKEEmail: metin.cakmakci@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja Shkolla e Mesme për djem në Stamboll Universiteti Hacettepe Shkolla e Mjekësisë Departamenti i Kirurgjisë, Shërbimit të Traumës dhe Burnit, Universiteti i Alabamës Jugore, Mobile / SHBA Spitali Ushtarak Isparta Spitali Publik […]

Përdoret në Kirurgjinë e Përgjithshme

Përdoret Në Kirurgjinë e Përgjithshme Përdoret në Kirurgjinë e Përgjithshme Kirurgjia Robotike Për Sëmundjet Kanceroze Kirurgjia robotike jo vetëm që përmirëson heqjen e organit përkatës ose indit të kancerit në kirurgjinë e kancerit, por gjithashtu siguron që nyjet limfatike të hiqen plotësisht. Përdorimi i robotit është rritur ndjeshëm për operacionet e kancerit brenda barkut. Studimet […]