Elnur Allahverdiyev

Position: M.D. Profesor i Urologjisë dhe Uro-onkologjisëFields: Kirurgjia – UrologjiEmail: elnur.allahverdiyev@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja Turkish Urological Surgery Association ICS (international Continance society) 2018-2019 Anëtarsitë Executive Board Member Association of Urooncology Secretary of the Bladder Tumors Research Group Association of Urooncology Member Of Board Of Directors Of Urological Surgery Association, Northern Marmara Branch Internatıonal Bladder Cancer Network  European Assocıatıon […]

Urogjinekologji

Urogjinekologji Urogjinekologji Departamenti i uroginekologjisë i Qendrës Mjekësore Anadolu diagnostikon dhe trajton mosmbajtjen e urinës dhe çrregullimet që lidhen me organet riprodhuese. Cilat sëmundje diagnostikohen dhe trajtohen në departamentin tonë? Mosfunksionim i pelvikut Mospërmbajtje urinare Prolapsi i organeve të pelvikut Mospërmbajtja e zorrëve fekale dhe mosfunksionimi seksual.