Şeref Kömürcü

Position: MD Profesor i Onkologjisë MjekësoreFields: Onkologji – Onkologji MjekësoreEmail: seref.komurcu@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Universiteti Hacettepe, Fakulteti i Mjekësisë, Ankara 1983 • Akademia e Mjekësisë Ushtarake Gülhane, Ankara 1986 • Akademia e Mjekësisë Ushtarake Gülhane, Departamenti i Mjekësisë së Brendshme, Ankara 1993 • Akademia Ushtarake e Mjekësisë Gülhane, Departamenti i Onkologjisë Mjekësore, Ankara 1996 • […]

Emre Zorlu

Position: MD Profesor i Mjekësisë së Brendshme dhe Onkologjisë MjekësoreFields: Onkologji – Onkologji MjekësoreEmail: emre.zorlu@anadolusaglik.orgArsimi 1999-2005 Akademia Mjekësore Ushtarake Gülhane Fakulteti i Mjekësisë (GATA) 2010-2015 Specializimi i Neurokirurgjisë në Spitalin e Trajnimit GATA Haydarpaşa Përvoja 2015 – 2016 Spitali Kërkimor GATA Haydarpaşa, Departamenti i Neurokirurgjisë 2016 – 2017 Spitali Ushtarak i Şirnakit, Reparti i Neurokirurgjisë […]

Trajtimi paliativ

Trajtimi paliativ Trajtimi paliativ Programi i trajtimit paliativ i ndjekur në Qendrën Mjekësore Anadolu synon të sigurojë që çdo pacient i trajtuar në onkologji të ketë cilësinë më të mirë të mundshme të jetës. Qëllimi kryesor i trajtimit paliativ është të lehtësojë dhe, nëse është e mundur, të eleminojë plotësisht dhimbjen fizike të pacientit ose […]