Elif Hakko

Position: M.D.Fields: Mjekësia – Sëmundjet InfektiveEmail: elif.hakko@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Shkolla e Mjekësisë e Universitetit të Marmara-s • Universiteti i Stambollit Shkolla e Mjekësisë Cerrahpaşa Specialitete dhe interesa mjekësore • Infeksionet spitalore • Epidemiologjia spitalore dhe kontrolli i infeksionit • Shoqëria Evropiane e Mikrobiologjisë Klinike dhe Sëmundjeve Infektive (ESCMİD) • Shoqëria Turke e Mikrobiologjisë Klinike […]