İlker Tinay

Position: M.D. Profesor i Urologjisë dhe Uro-onkologjisëFields: Kirurgjia – UrologjiEmail: ilker.tinay@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja Istanbul University, Istanbul Faculty of Medicine Urology, Marmara University, Faculty of Medicine Anëtarsitë Executive Board Member Association of Urooncology Secretary of the Bladder Tumors Research Group Association of Urooncology Member Of Board Of Directors Of Urological Surgery Association, Northern Marmara Branch Internatıonal Bladder Cancer […]

Sëmundjet e përgjithshme urologjike dhe trajtimi

Sëmundjet e përgjithshme urologjike dhe trajtimi Sëmundjet e përgjithshme urologjike dhe trajtimi Gurët në veshka, uretër dhe fshikëz Metoda e përpunimit: Terapi mjekësore Terapia kirurgjikale (Procedurat e heqjes së gurit endoskopik, NLP – nefrolitotomia perkutane, heqja e gurëve në uretër endoskopik – litotripsia me lazer, kirurgjia retrograde RIRS -intrarenale (heqja endoskopike e gurit të fshikëzës […]