İlker Tinay

Position: M.D. Profesor i Urologjisë dhe Uro-onkologjisëFields: Kirurgjia – UrologjiEmail: ilker.tinay@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja Istanbul University, Istanbul Faculty of Medicine Urology, Marmara University, Faculty of Medicine Anëtarsitë Executive Board Member Association of Urooncology Secretary of the Bladder Tumors Research Group Association of Urooncology Member Of Board Of Directors Of Urological Surgery Association, Northern Marmara Branch Internatıonal Bladder Cancer […]

Sëmundjet dhe Trajtimet Uroonkologjike

Sëmundjet dhe Trajtimet Uroonkologjike Sëmundjet dhe Trajtimet Uroonkologjike Metoda e trajtimit të kancerit të prostatës: Biopsia e gjilpërës së prostatës: Pacientët meshkuj kontrollohen çdo vit për kancer të prostatës, shfaqja e të cilit rritet pas moshës 40 vjeç, duke përdorur masat e provimit të rektumit dixhital (DRE) dhe antigjenit specifik të prostatës (PSA). Pacientët me […]