Hale Başak Çağlar

Position: M.D., Prof. i Onkologjisë së RrezatimitFields: Shkencat Onkologjike – Onkologjia e RrezatimitEmail: hale.caglar@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Universiteti Gazi, Ankara • Universiteti i Marmara, Stamboll • Instituti i Kancerit Dana Farber, Universiteti i Harvardit, Boston, SHBA • Universiteti Medipol, Fakulteti i Mjekësisë, Departamenti i Onkologjisë së Rrezatimit Aktivitetet dhe interesat mjekësore • Toksiciteti akut i […]

RADIXACT

RADIXACT RADIXACT Radixact, një tjetër produkt preciz, është modeli më i ri në një familje pajisjesh të quajtur “tomoterapi”. Ajo është ende shumë pak e përdorur në gjithë botën. Karakteristika e tij më e rëndësishme është shpërndarja e ilaçeve spiral. Sistemi është një kombinim i funksionit të tomografisë së llogaritur mega-voltazh dhe përshpejtuesit linear. Pajisja […]

VARIAN EDGE

VARIAN EDGE VARIAN EDGE Përdorimi dhe specifikimet e pajisjes: Nga monitorimi në kohë reale i tumorit deri te shpërndarja precize e dozës, kjo pajisje ka të gjithë softwerin dhe hardwerin e kërkuar nga mjeku, fizikani mjekësor dhe tekniku gjatë të gjitha fazave të procesit të trajtimit. Pajisja gjithashtu ka cilësime të shpejtësisë së dozimit të […]

CYBERKNIFE M6

CYBERKNIFE M6 CYBERKNIFE M6 Cyberknife M6, “një produkt i saktë” është një pajisje radiokirurgjie. Përshpejtuesi linear i montuar në një krah të saktë robotik me 6 boshte siguron saktësi milimetrike në terapinë rrezatuese. Trarët mund të shpërndahen rreth 1500 pika të ndryshme gjatë trajtimit falë lëvizjes precize të krahut robotik. Para se të aplikohen, rrezet […]

Radio-Onkologjia

Radio-Onkologjia Radio-Onkologjia Që nga hapja e spitalit në 2005, Qendra Mjekësore Anadolu ka ofruar shërbime mjekësore më të fundit për pacientët duke miratuar zhvillimet më të fundit në teknologjinë mjekësore. Është një institucion i njohur i kujdesit shëndetësor në fushën e adaptimit klinik dhe zbatimit të teknikave moderne në trajtimin e kancerit. Qendra Mjekësore Anadolu […]