Selçuk Göçmen

Position: M.D. Asistent Profesor i NeurokirurgjisëFields: Mjekësia e Brendshme – NeurokirurgjiaEmail: selçuk.göçmen@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja Universiteti Fakulteti i Mjekësisë GATA, Ankara 2000 Trajnim specializimi Fakulteti i Mjekësisë GATA, Departamenti i Kirurgjisë së Trurit dhe Nervave, Ankara 2008 Trajnim në Neurokirurgjinë Funksionale, Thikë Gamma dhe Terapinë Endovaskulare në Universitetin e Shëndetit dhe Shkencës të Oregonit, Klinika Cleveland […]

Mehmet Caglar Berk

Position: M.D. Profesor i NeurokirurgjisëFields: Mjekësia e Brendshme – NeurokirurgjiaEmail: mehmet.berk@anadolusaglik.orgArsimi Edukimi mjekësor: Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Hacettepe, Ankara, Turqi 10/1983-07/1989 Trajnimi neurokirurgjik: Departamenti i Kirurgjisë Neurologjike Universiteti i Shëndetit dhe Shkencës në Oregon Portland, OR, SHBA 07/2006-06/2012 Fellow klinik në Neurokirurgji Pediatrike Spitali i Fëmijëve St. Louis, Departamenti i Neurokirurgjisë Shkolla e Mjekësisë […]

Qendra Neurokirurgjike (truri & shpina)

Qendra Neurokirurgjike (truri & shpina) Qendra Neurokirurgjike (truri & shpina) Ekipi ynë i kirurgëve të përkushtuar përpiqet të sigurojë rezultate superiore të pacientit përmes metodave më të përparuara diagnostike dhe terapeutike. Qendra jonë ofron kujdes klinik multidisiplinar brenda kuadrit të bashkëpunimeve me disiplina të ndryshme të grupuara së bashku në këshillat neuro-onkologjike dhe neurovaskulare; Neuro-onkologji […]