Ayşen Yücel

Position: MD Profesore e Anestezisë dhe ReanimacionitFields: Onkologji – AlgologjiEmail: aysen.yucel@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja Shkolla e Mjekësisë në Ankara Shkolla e Mjekësisë e Universitetit të Stambollit Universiteti i Aalborg, Danimarkë Spitali Saint Vincent – Qendra për Trajtimin e Dhimbjeve, SHBA Specialitetet dhe interesat mjekësore Metodat e trajtimit ndërhyrës Dhimbje neuropatike Mekanizmat e dhimbjes Federata Evropiane e […]

Qendra e Menaxhimit Të Dhimbjeve (Algologjia)

Qendra e Menaxhimit Të Dhimbjeve (Algologjia) Qendra e Menaxhimit Të Dhimbjeve (Algologjia) Menaxhimi i dhimbjes (Algologjia) është një zonë specifike që po përhapet gradualisht vitet e fundit dhe që merret me dhimbjet kronike të pacientëve. Për shkak të faktit se dhimbja kronike formon ndryshime shumëdimensionale në jetën e pacientit në shumë aspekte, kërkon specialitete të […]