İlker Tinay

Position: M.D. Profesor i Urologjisë dhe Uro-onkologjisëFields: Kirurgjia – UrologjiEmail: ilker.tinay@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja Istanbul University, Istanbul Faculty of Medicine Urology, Marmara University, Faculty of Medicine Anëtarsitë Executive Board Member Association of Urooncology Secretary of the Bladder Tumors Research Group Association of Urooncology Member Of Board Of Directors Of Urological Surgery Association, Northern Marmara Branch Internatıonal Bladder Cancer […]

Përdorimi i kirurgjisë robotike në urologji

Përdorimi i kirurgjisë robotike në urologji Përdorimi i kirurgjisë robotike në urologji Në Qendrën Mjekësore Anadolu, ne përdorim me sukses sistemin e kirurgjisë robotike da Vinci në shumicën e operacioneve të kirurgjisë së hapur, duke përfshirë operacionet kryesore të kancerit dhe operacionet urologjike rindërtuese. Kanceri i prostatës Prostatektomi robotike radikale Kanceri i veshkave nefrektomi radikale […]