Alp Özkan

Position: Prof. i Onkologjisë PediatrikeFields: Onkologji PediatrikeEmail: alp.ozkan@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja Universiteti i Stambollit Fakulteti i Mjekësisë Cerrahpaşa Universiteti i Graz, Austri Akademia Mjekësore Ushtarake Gülhane, Klinika Pediatrike MD Anderson Cancer Center, Texas, Sh.B.A. Spitali i Kërkimeve Saint Jude, Sh.B.A. Spitali Pediatrik i Teksasit, Sh.B.A. Universiteti Bilim i Stambollit Specialitetet dhe Interesat Mjekësore Onkologji pediatrike Leuçemia, […]