Taylan Şenol

Position: Asoc. M.D. Gjinekolog dhe Kirurg Gjinekologjik OnkologjikFields: Gjinekolog dhe Kirurg Gjinekologjik OnkologjikEmail: taylan.senol@anadolusaglik.orgArsimi 2017 Profesor i Asociuar në Obstetrikë dhe Gjinekologji 2013 – 2016 Fellowship Onkologjik Gjinekologjik- Spitali Trajnues dhe Hulumtimit në Stamboll Zeynep Kamil 2005-2010 Rezidenca e Obstetrikës dhe Gjinekologjisë – Spitali i Trajnimit dhe Hulumtimit në Göztepe İstanbul 1999-2005 Universiteti i STAMBOLLIT […]

Onkologji Gjinekologjike

Onkologji Gjinekologjike Onkologji Gjinekologjike Në nivelin e njësisë së Onkologjisë Gjinekologjike ne trajtojmë pacientë me tumore të organeve gjenitale. Themeli i qasjes sonë është një vlerësim optimal para operacionit dhe një protokoll i kujdesit individual. Duke pasur këtë në mendje, ne përdorim metoda të ndryshme të imazhit (të tilla si ekografia, MRI, CT, PET-CT dhe […]