Selçuk Göçmen

Position: M.D. Asistent Profesor i NeurokirurgjisëFields: Mjekësia e Brendshme – NeurokirurgjiaEmail: selçuk.göçmen@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja Universiteti Fakulteti i Mjekësisë GATA, Ankara 2000 Trajnim specializimi Fakulteti i Mjekësisë GATA, Departamenti i Kirurgjisë së Trurit dhe Nervave, Ankara 2008 Trajnim në Neurokirurgjinë Funksionale, Thikë Gamma dhe Terapinë Endovaskulare në Universitetin e Shëndetit dhe Shkencës të Oregonit, Klinika Cleveland […]

Mehmet Caglar Berk

Position: M.D. Profesor i NeurokirurgjisëFields: Mjekësia e Brendshme – NeurokirurgjiaEmail: mehmet.berk@anadolusaglik.orgArsimi Edukimi mjekësor: Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Hacettepe, Ankara, Turqi 10/1983-07/1989 Trajnimi neurokirurgjik: Departamenti i Kirurgjisë Neurologjike Universiteti i Shëndetit dhe Shkencës në Oregon Portland, OR, SHBA 07/2006-06/2012 Fellow klinik në Neurokirurgji Pediatrike Spitali i Fëmijëve St. Louis, Departamenti i Neurokirurgjisë Shkolla e Mjekësisë […]