İlker Tinay

Position: M.D. Profesor i Urologjisë dhe Uro-onkologjisëFields: Kirurgjia – UrologjiEmail: ilker.tinay@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja Istanbul University, Istanbul Faculty of Medicine Urology, Marmara University, Faculty of Medicine Anëtarsitë Executive Board Member Association of Urooncology Secretary of the Bladder Tumors Research Group Association of Urooncology Member Of Board Of Directors Of Urological Surgery Association, Northern Marmara Branch Internatıonal Bladder Cancer […]

Serdar Kahraman

Position: M.D. Profesor i NeurokirurgjisëFields: Mjekësia e Brendshme – NeurokirurgjiaEmail: serdar.kahraman@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja Universiteti Shkolla e Mjekësisë GATA, Ankara 1989 Specialiteti Shkolla e Mjekësisë GATA, Departamenti i Neurokirurgjisë, Ankara 1997 Shoku klinik Universiteti i Lirë i Berlinit, endoskopia neuro-spinale, departamenti i neurokirurgjisë Profesor asistent Shkolla e Mjekësisë GATA, Departamenti i Neurokirurgjisë, Ankara 2004 Profesor i […]

Metin Çakmakçı

Position: Dr., Kirurg Master, FACS, FACP, Profesor i KirurgjisëFields: Kirurgjia – Kirurgjia e Përgjithshme – SHKENCAT ONKOLOGJIKE – Kirurgjia ONKOLOGJIKEEmail: metin.cakmakci@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja Shkolla e Mesme për djem në Stamboll Universiteti Hacettepe Shkolla e Mjekësisë Departamenti i Kirurgjisë, Shërbimit të Traumës dhe Burnit, Universiteti i Alabamës Jugore, Mobile / SHBA Spitali Ushtarak Isparta Spitali Publik […]

Kirurgjia Onkologjike

Kirurgjia Onkologjike Kirurgjia Onkologjike Në Qendrën Mjekësore Anadolu, ne kryejmë operacione radikale si dhe operacione minimale invazive në trajtimin e kancerit. Qendra Mjekësore Anadolu merr një qasje multidisiplinare në trajtimin e kancerit. Takimet multidisiplinare të vlerësimit të pacientëve me kancer organizohen rregullisht në mënyrë që të hartojnë një plan trajtimi të përshtatur për secilin lloj […]