Halil İbrahim Canter

Position: MD Profesor i Kirurgjisë Estetike, Plastike dhe RekonstruktiveFields: Kirurgjia estetike, plastike dhe rekontruktiveEmail: İbrahim.canter@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja Hacettepe University, Faculty of Medicine (English) 1996 Hacettepe University, Faculty of Medicine, Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery Department, 2003 Providence Hospital Craniofacial Institute, Michigan / USA 2007 Hacettepe University, Health Sciences Institute, Advanced Plastic and Reconstructive Surgery Doctoral […]