Halil İbrahim Canter

Position: MD Profesor i Kirurgjisë Estetike, Plastike dhe RekonstruktiveFields: Kirurgjia estetike, plastike dhe rekontruktiveEmail: İbrahim.canter@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja Hacettepe University, Faculty of Medicine (English) 1996 Hacettepe University, Faculty of Medicine, Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery Department, 2003 Providence Hospital Craniofacial Institute, Michigan / USA 2007 Hacettepe University, Health Sciences Institute, Advanced Plastic and Reconstructive Surgery Doctoral […]

Kirurgji Estetike, Plastike Dhe Rekonstruktive

Kirurgji Estetike, Plastike Dhe Rekonstruktive Kirurgji Plastike dhe Rindërtuese Departamenti i Kirurgjisë Plastike dhe Rekonstruktive ofron shërbim të përgjithshëm të kirurgjisë plastike dhe rekontsruktive të klasit botëror duke përdorur pajisje të teknologjisë më të fundit dhe teknika inovative kirurgjikale. Kirurgji Plastike Rekonstruktive Kirurgjia maksilofaciale, kirurgjia ortognatike, frakturat e kockave të fytyrës dhe traumat e fytyrës […]