Tayfun Kutlu

Position: M.D. Assoc. Prof.Fields: Shef i Departamentit të IVF (In Vitro Fertilization)Email: tayfun.kutlu@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja Profesor i Asociuar: Universiteti Konya Selçuk, Fakulteti i Mjekësisë (2017) Vendbanimi: Materniteti dhe Fëmijët Zeynep Kamil, Spitali i Trajnimit dhe Kërkimit, Edukimi Mjekësor: Universiteti i Stambollit, Fakulteti i Mjekësisë në Stamboll (1985 – 1991) Shkolla e mesme: Lycée Français Saint-Joseph […]

IVF (In Vitro Fertilization)

IVF (In Vitro Fertilization) IVF (In Vitro Fertilization) Qendra e IVF në Qendrën Mjekësore Anadolu është një nga qendrat kryesore të IVF-it në rajon. Ajo ofron zgjidhje efektive për trajtimin e infertilitetit duke filluar nga kujdesi themelor i infertilitetit (burra dhe gra) te teknologjitë më të përparuara të IVF të disponueshme sot. Embriologët dhe stafi […]