Hale Başak Çağlar

Position: M.D., Prof. i Onkologjisë së RrezatimitFields: Shkencat Onkologjike – Onkologjia e RrezatimitEmail: hale.caglar@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Universiteti Gazi, Ankara • Universiteti i Marmara, Stamboll • Instituti i Kancerit Dana Farber, Universiteti i Harvardit, Boston, SHBA • Universiteti Medipol, Fakulteti i Mjekësisë, Departamenti i Onkologjisë së Rrezatimit Aktivitetet dhe interesat mjekësore • Toksiciteti akut i […]

CYBERKNIFE M6

CYBERKNIFE M6 CYBERKNIFE M6 Cyberknife M6, “një produkt i saktë” është një pajisje radiokirurgjie. Përshpejtuesi linear i montuar në një krah të saktë robotik me 6 boshte siguron saktësi milimetrike në terapinë rrezatuese. Trarët mund të shpërndahen rreth 1500 pika të ndryshme gjatë trajtimit falë lëvizjes precize të krahut robotik. Para se të aplikohen, rrezet […]