İlker Tinay

Position: M.D. Profesor i Urologjisë dhe Uro-onkologjisëFields: Kirurgjia – UrologjiEmail: ilker.tinay@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja Istanbul University, Istanbul Faculty of Medicine Urology, Marmara University, Faculty of Medicine Anëtarsitë Executive Board Member Association of Urooncology Secretary of the Bladder Tumors Research Group Association of Urooncology Member Of Board Of Directors Of Urological Surgery Association, Northern Marmara Branch Internatıonal Bladder Cancer […]

Andrologjia

Andrologjia Andrologjia Hiperplazia beninje e prostatës (BPH)Metoda e përpunimit: Terapia me ilaçe Trajtimi kirurgjik (kirurgji endoskopike (prostatektomi / TUR-Green), kirurgji e hapur) Mosfunksionimi erektilMetoda e përpunimit: Terapi mjekësore Trajtimi kirurgjikal (proteza e penisit) Derdhje Metoda e trajtimit të sëmundjeve riprodhuese te njerëzit: Varikocelë: Varikocelektomi mikrokirurgjike Numërimi i spermës Mikro-TESE / TESA (aspirimi i spermës testikulare) […]