Ayşen Yücel

Position: MD Profesore e Anestezisë dhe ReanimacionitFields: Onkologji – AlgologjiEmail: aysen.yucel@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja Shkolla e Mjekësisë në Ankara Shkolla e Mjekësisë e Universitetit të Stambollit Universiteti i Aalborg, Danimarkë Spitali Saint Vincent – Qendra për Trajtimin e Dhimbjeve, SHBA Specialitetet dhe interesat mjekësore Metodat e trajtimit ndërhyrës Dhimbje neuropatike Mekanizmat e dhimbjes Federata Evropiane e […]