Anadolu Medical Center

+90 533 498 5665 / +90 262 678 1804

Gjeje Mjekun

  • Filtrat

Yetkin Özer

M.D.
Shkencat kirurgjikale - Anestezi dhe Reanimacion

Zafer Gülbaş

MD Profesor i Mjekësisë së Brendshme dhe Hematologjisë
Onkologji - Hematologji Onkologjike

Ziya Saltürk

M.D. Assoc. Prof.
Specialist i ENT