Position: MD Profesor i Mjekësisë së Brendshme dhe Onkologjisë Mjekësore

Fields: Onkologji - Onkologji Mjekësore

Email: emre.zorlu@anadolusaglik.org


Arsimi

1999-2005 Akademia Mjekësore Ushtarake Gülhane Fakulteti i Mjekësisë (GATA)

2010-2015 Specializimi i Neurokirurgjisë në Spitalin e Trajnimit GATA Haydarpaşa

Përvoja

2015 – 2016 Spitali Kërkimor GATA Haydarpaşa, Departamenti i Neurokirurgjisë

2016 – 2017 Spitali Ushtarak i Şirnakit, Reparti i Neurokirurgjisë

2017 – 2019 Spitali Kërkimor GATA Haydarpaşa, Departamenti i Neurokirurgjisë

2019 – 2019 Spitali Privat Aktif, Yalova

2019 – 2023 Spitali Kërkimor BAU Göztepe Medicalpark, Departamenti i Neurokirurgjisë

Anëtar i institucioneve

• Shoqata Turke e Neurokirurgjisë

• Fondacioni AO Spine

Ekspertiza dhe fushat e interesit

• Kirurgji Neuro Onkologjike

• Kirurgji neurovaskulare

• Kirurgjia endoskopike kraniale

• Kirurgji minimalisht invazive në shtyllën kurrizore

• Neurokirurgjia funksionale

Pjesëmarrja në kurs

• Kursi Ndërkombëtar i Neurokirurgjisë Bazë (2012-2015)

• Kursi bazë i neuro-onkologjisë molekulare (2014)

• Kursi i kirurgjisë endoskopike të bazës së kafkës (2015)

• Kursi i kirurgjisë endoskopike të hipofizës (2015)

• Kurse modulare Eurospine në 6 faza (2023)

• Forumi Levantine përparon në Neurokirurgji (2008)