Position: M.D.

Fields: Mjekësia - Sëmundjet Infektive

Email: elif.hakko@anadolusaglik.org


Edukimi dhe Përvoja

• Shkolla e Mjekësisë e Universitetit të Marmara-s

• Universiteti i Stambollit Shkolla e Mjekësisë Cerrahpaşa

Specialitete dhe interesa mjekësore

• Infeksionet spitalore

• Epidemiologjia spitalore dhe kontrolli i infeksionit

• Shoqëria Evropiane e Mikrobiologjisë Klinike dhe Sëmundjeve Infektive (ESCMİD)

• Shoqëria Turke e Mikrobiologjisë Klinike dhe Sëmundjeve Infektive (KLİMİK)

Hulumtime dhe Publikime

• 3 botime ndërkombëtare dhe një botim kombëtar

• 9 Abstrakte

• 1 kapitull libri