Position: M.D. Prof.

Fields: Departamenti i Otorinolaringologjisë

Email: evren.erkul@anadolusaglik.org


Diplomë e avancuar:  MD dhënë nga Akademia Mjekësore Ushtarake Gulhane , Shkolla e Mjekësisë (2001)

Rezidenca:                  Akademia Mjekësore Ushtarake Gulhane, Spitali Trajnues Haydarpasa, Departamenti i Otorinolaringologjisë (2004-2007) Stamboll, Turqi

Certifikimi i Bordit:      Bordi Turk i Kirurgjisë së Kokës dhe Qafës Otorinolaringologjike (2012)

Programi i doktoraturës: Onkologji Molekulare ( Instituti i Shkencave Shëndetësore – Hamidiye 2019- )

Përvoja:

2002-2004       Mjek i përgjithshëm, 25. Mekanize Piyade Tugayı / Ardahan , Turqi

2004-2007      Rezident, Akademia Mjekësore Ushtarake Gulhane , Spitali Trajnues Haydarpasa , Departamenti i Otorinolaringologjisë, Stamboll, Turqi

Korrik, 2007    Observer, Klinika e veshit, Programi i Mjekëve Vizitues Los Angeles, Kaliforni, SHBA

2007-2010      Specialist ENT & HNS, Spitali Ushtarak Elazığ , Departamenti i Otorinolaringologjisë, Elazığ , Turqi

2010-2012      Specialist ENT & HNS, Akademia Mjekësore Ushtarake Gulhane , Spitali Trajnues Haydarpasa , Departamenti i Otorinolaringologjisë, Stamboll, Turqi

2012-2013      Asistent Prof., Akademia Mjekësore Ushtarake Gulhane , Spitali Trajnues Haydarpasa , Departamenti i Otorinolaringologjisë, Stamboll, Turqi

2013-2016      Profesor i Asociuar, Akademia Mjekësore Ushtarake Gulhane , Spitali Trajnues Haydarpasa , Departamenti i Otorinolaringologjisë, Stamboll, Turqi

2016-2020      Profesor i Asociuar, Universiteti i Shkencave Mjekësore, Shkolla Mjekësore Gulhane dhe Hamidiye , Spitali Trajnues Sultan 2.Abdulhamit Han, Departamenti i Otorinolaringolgjisë , Stamboll, Turqi

2020-2022      Profesor, Universiteti i Shkencave Mjekësore, Shkolla Mjekësore Hamidiye , Spitali Trajnues Sultan 2. Abdulhamit Han, Departamenti i Otorinolaringolgjisë , Stamboll, Turqi

2022-              MD Prof. i Onkologjisë ORL dhe ORL në Qendrën Mjekësore Anadolu

Maj-Korrik 2014          Observer, Qendra Mjekësore e Universitetit të Pittsburgh, Departamenti i Otolaringologjisë, Divizioni i Kokës dhe Qafës, Pittsburgh, PA, SHBA

2015-2016      Bursë Klinike dhe Hulumtuese , Universiteti Mjekësor i Karolinës së Jugut, Qendra e Tumorit të Kokës dhe Qafës , Charleston, SC, SHBA

Fushat e interesit:

•          Onkologjia dhe kirurgjia e kokës dhe qafës

•          Sëmundjet e gjëndrave të pështymës, Sialendoskopi

•          Sëmundjet e tiroides dhe operacioni

•          Laringologji

ANËTARËSITË E SHOQATAVE:

Shoqata Turke e Kirurgjisë së Kokës dhe Qafës së Otorinolaringologjisë Klubi Sportiv Fenerbahçe