Position: M.D.

Fields: Shëndeti torakal kardiovaskular - Kardiologji

Email: aysegul.zor@anadolusaglik.org


Edukimi dhe Përvoja

• Shkolla e Mjekësisë Anglophone Cerrahpaşa në Universitetin e Stambollit

• Universiteti i Leeds, Mbretëria e Bashkuar

• Qendra e Kirurgjisë Kardiovaskulare Dr. Siyami Ersek

Specialitetet dhe Interesat Mjekësore

• Imazhe kardiake jo invazive

• Sëmundja e valvulës së zemrës

• Shoqëria Turke e Kardiologjisë

• Shoqëria Evropiane e Ekokardiografisë

• Akreditimi në ekografinë transtorakike të të rriturve

Hulumtime dhe Publikime

• 7 botime kombëtare dhe ndërkombëtare

• 1 Poster