Position: Prof. i Onkologjisë Pediatrike

Fields: Onkologji Pediatrike

Email: alp.ozkan@anadolusaglik.org


Edukimi dhe Përvoja

 • Universiteti i Stambollit Fakulteti i Mjekësisë Cerrahpaşa
 • Universiteti i Graz, Austri
 • Akademia Mjekësore Ushtarake Gülhane, Klinika Pediatrike
 • MD Anderson Cancer Center, Texas, Sh.B.A.
 • Spitali i Kërkimeve Saint Jude, Sh.B.A.
 • Spitali Pediatrik i Teksasit, Sh.B.A.
 • Universiteti Bilim i Stambollit

Specialitetet dhe Interesat Mjekësore

 • Onkologji pediatrike
 • Leuçemia, limfoma
 • Tumoret e kockave dhe indeve të buta
 • Tumoret e trurit
 • Neuroblastoma
 • Retinoblastoma
 • Tumoret në veshka

Hulumtime dhe Publikime

 • 74 botime kombëtare
 • 39 botime ndërkombëtare
 • 34 artikuj kombëtarë
 • 69 Artikuj Ndërkombëtarë
 • 25 kapituj në librat kombëtarë
 • 5 Libra në pediatrinë e përgjithshme dhe onkologjinë pediatrike
 • 7 kapituj në librat kombëtarë