Position: MD Prof. i Kirurgjisë së Përgjithshme

Fields: Departamenti i Kirurgjisë së Përgjithshme

Email: ugur.emre@anadolusaglik.org


ARSIMI:

1996 Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Hacettepe, Ankara

2001 Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Gazi, Specialist i Kirurgjisë së Përgjithshme, Ankara

PUNËSIMI POST-DOKTORAL:

1997-2001 Specialist i Kirurgjisë së Përgjithshme në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit Gazi

2002-2005   Specialist i Kirurgjisë së Përgjithshme në Spitalin Isparta Yalvaç

2005- 2008 Asistent Profesor në Spitalin Universitar Zonguldak Karaelmas

2008 -2017 Profesor i Asociuar në Spitalin Universitar Zonguldak Karaelmas

2017- 2020 Profesor në Spitalin Universitar Bülent Ecevit

2020-2023 Profesor në Spitalin Güven, Ankara

2024-Së fundmi në Qendrën Mjekësore Anadolu në lidhje me Johns Hopkins Medicine

FUSHAT E EKSPERTIZËS

Kirurgjia e Gjirit

Kirurgjia e tiroides dhe paratiroides

ANËTARËSITË PROFESIONALE

Shoqata Kirurgjike Turke

Shoqata e Kirurgjisë Endokrine

Shoqata e Kirurgjisë së Gjirit

Shoqata e Sëmundjeve të Gjirit të Ankarasë

EURAMA (Mastologji Euro-Aziatike)

SENATÜRK (Akademia e Sëmundjeve të Gjirit)

Shoqata e Shkencës Karaelmas

PUBLIKIMET

6 Kapituj të Librit 125 Publikime Kombëtare dhe Ndërkombëtare