Position: M.D.

Fields: Shkencat kirurgjikale - Anestezi dhe Reanimacion

Email: meltem.gul@anadolusaglik.org


Edukimi dhe Përvoja

• Shkolla e Mjekësisë në Universitetin Uludağ

• Spitali mësimor dhe kërkimor Göztepe

Specialitetet dhe Interesat Mjekësore

• Anestezi pediatrike

• Neuro-anestezi

Hulumtime dhe Publikime

• 2 botime ndërkombëtare

• 13 botime kombëtare

• 14 artikuj kombëtarë