Murat Dede

Position: MD Profesor i Obstetrikës dhe GjinekologjisëFields: Departamentet Mjekësore – Onkologji – Shëndeti i Grave – Gjinekologji dhe ObstetrikëEmail: murat.dede@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Fakulteti i Mjekësisë i Akademisë Mjekësore Ushtarake Gülhane (GATA), 1990. (B.S.) • Akademia e Mjekësisë Ushtarake Gülhane (GATA), Fakulteti i Mjekësisë, Departamenti i OBGYN. (Edukimi special), 1997 • Akademia Ushtarake e Mjekësisë […]