Lajme

Share on

Qendra Mjekësore Anadolu –Artikull i US News

Një artikull online i publikuar së voni nga UsNews.com tregon fakte rreth trendeve lidhur me udhëtimin për qëllime mjekësore, në veçanti rastin e Amerikanëve që udhëtojnë për të marrë trajtim jashtë vendit.

Numri në rritje i Amerkanëve që nuk posedojnë sigurim shëndetsor zgjodhi t’i shikonte opcionet për trajtim mjekësor në procedura të zgjedhura si zëvendësimi i nyjeve apo operimi i zemrës, në vende ku ka spitale me akreditim ndërkombëtar të lidhur me spitale të SHBA-së. Këto spitale të SHBA të nivelit të lartë po i rrisin investimet anembanë botës, duke i ofruar shërbime qoftë vendasve në rajonet përkatëse apo udhëtarëve mjekësorë që kërkojnë trajtim jashtë vendit.

Artikulli poashtu ofron rekomandime dhe komente të pacientëve, në këtë rast të pacientes tonë nga SHBA, Lynda Walker e cila flet për përvojën e saj tek Qendra Mjekësore Anadolu, stafin e Shërbimeve Ndërkombëtare dhe mjekët që e performuan operimin për zëvendësim të gjurit. Ajo tha “Qofshi në Johns Hopkins në Batimore, apo Johns Hopkins në Stamboll, ju keni çasje në disa prej mjekëve më të mirë në botë.” Ajo ia shprehu mirënjohjen edhe stafit të Shërbimeve Ndërkombëtare të cilët e koordinuan udhëtimin e saj dhe i ndihmuan gjatë qëndrimit në Turqi.

Më poshtë mund ta gjeni linkun për pjesën e mbetur të artikullit:

http://health.usnews.com/health-news/hospital-of-tomorrow/articles/2014/08/21/knee-surgery-in-singapore

 

Rastet e pacienteve

Meso nga eksperienca e
pacienteve tane
Shiqo    Lexo
 

Copyright © 2014
Anadolu Sağlık Merkezi
All Rights Reserved