Position: MD Profesor i Mjekësisë së Brendshme dhe Onkologjisë Mjekësore

Fields: Onkologji - Onkologji Mjekësore

Email: serdar.turhal@anadolusaglik.org


Edukimi dhe Përvoja

• Universiteti i Stambollit Shkolla e Mjekësisë Cerrahpaşa

• Spitali Griffin, Universiteti Yale, SHBA

• Spitali i Mjekësisë në Shkollën Mount Sinai, SHBA

• Shkolla e Mjekësisë e Universitetit të Marmara-s

Çertifikuar

• Bordi Amerikan i Mjekësisë së Brendshme ABIM (2007-2017)

• Bordi ESMO (2011-2016)

Specialitetet dhe interesat mjekësore

• Të gjithë tumoret malinje të ngurta

• Në veçanti kanceri hepatocelular

Kërkime dhe Publikime

• 80 artikuj ndërkombëtarë

• + 450 citime ndërkombëtare

Antare i  :

• ASCO

• EORTC

• BUON

• TOD