Position: M.D. Profesor i Neurokirurgjisë

Fields: Mjekësia e Brendshme - Neurokirurgjia

Email: serdar.kahraman@anadolusaglik.org


Edukimi dhe Përvoja

Universiteti

Shkolla e Mjekësisë GATA, Ankara 1989

Specialiteti

Shkolla e Mjekësisë GATA, Departamenti i Neurokirurgjisë, Ankara 1997

Shoku klinik

Universiteti i Lirë i Berlinit, endoskopia neuro-spinale, departamenti i neurokirurgjisë

Profesor asistent

Shkolla e Mjekësisë GATA, Departamenti i Neurokirurgjisë, Ankara 2004

Profesor i Asociuar

Shkolla e Mjekësisë GATA, Departamenti i Neurokirurgjisë, Ankara 2009

Profesor

Universiteti Stamboll Yeni Yüzyıl, Fakulteti i Mjekësisë dhe Fakulteti i Shkencave Mjekësore, Stamboll 2010

Anëtarët Institucionalë

• Shoqëria Turke e Neurokirurgjisë (bashkëpunimi WFNS-EANS)

• Shoqëria Turke e Shtyllës kurrizore

• Shoqata Evropiane e Shoqërive të Neurokirurgjisë (EANS)

• Fondacioni Evropian Spine (AO Spine)

• Shoqëria Evropiane e Shpinës (Eurospine)

• Shoqëria minimale invazive e shtyllës kurrizore –Turqi

• Akademia Ushtarake e Mjekësisë Gulhane

Anëtarësimi i Shoqërive Profesionale dhe Shkencore

• Eurospine, Këshilli i Anëtarëve, Presidenti dhe Anëtari i Komitetit Ekzekutiv (2016 deri më sot), Komisioni i Anëtarëve (2013-2016)

• Shoqëria Turke e Neurokirurgjisë (bashkëpunimi WFNS-EANS), anëtar i seksioneve të shtyllës kurrizore dhe neuro-onkologjike

• Këshilli Turk i Neurokirurgjisë

• Shoqëria Turke e Shpinës, Nënkryetar (2009-2011), Anëtar i Komitetit Ekzekutiv (2009 deri më sot)

• Shtylla kurrizore e AO, stacioni neuro-arsimor (2010-2013)

• Shoqëria Minus Invasive Spine – Turqi, anëtar i ExeCom (2009-2011)

• Akademia Ushtarake e Mjekësisë Gulhane, Komiteti i Edukimit (2004-2009)