Position: M.D.

Fields: Mjekësi të brendshme

Email: pinar.sariyildiz@anadolusaglik.org


Edukimi dhe Përvoja

• Shkolla e Mjekësisë në Universitetin e Stambollit

• Spitali GOP

• Spitali Kadıköy Şifa

Specialitetet dhe interesat mjekësore

• Diabeti Melitus

• Hipertensioni

• Sëmundjet metabolike

• Obeziteti

• Sëmundjet e tiroides

• Osteoporoza

• Ulçera peptike

• Anemia

Hulumtime dhe Publikime

• 2 artikuj kombëtarë