Position: Asistent i M.D. Mësues mjekësia e brendshme dhe pulmonologjia

Fields: Shkenca të Brendshme - Pulmonologji

Email: kemal.tahaoglu@anadolusaglik.org


Edukimi dhe përvoja profesionale

• Universiteti i Stambollit Shkolla e Mjekësisë Cerrahpaşa, Stamboll 1984

• Edukimi i specializuar

• Universiteti i Selçukut, Fakulteti i Mjekësisë, Departamenti i Sëmundjeve të Mushkërive, Konya, 1990

Profesor i Asociuar

• Süreyyapaşa Sëmundja e Mushkërive dhe Spitali i Trajnimit dhe Kërkimit të Kirurgjisë Torakale, Stamboll, 1995

Aktivitetet dhe interesat mjekësore

• Kancer në mushkëri

• Bronkoskopi e ngurtë dhe me fibra optike

• Çrregullime të pleurit

• Tuberkulozë rezistente ndaj ilaçeve

• Sëmundje kronike obstruktive e mushkërive

• Emboli pulmonare

Hulumtime dhe publikime

• 29 botime ndërkombëtare

• 90 botime kombëtare