Position: MD Profesor i Kirurgjisë Estetike, Plastike dhe Rekonstruktive

Fields: Kirurgjia estetike, plastike dhe rekontruktive

Email: İbrahim.canter@anadolusaglik.org


Edukimi dhe Përvoja

 • Hacettepe University, Faculty of Medicine (English) 1996
 • Hacettepe University, Faculty of Medicine, Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery Department, 2003
 • Providence Hospital Craniofacial Institute, Michigan / USA 2007
 • Hacettepe University, Health Sciences Institute, Advanced Plastic and Reconstructive Surgery Doctoral Program, 2008

Specialitetet dhe interesat mjekësore

 • Kirurgji estetike
 • Mikrokirurgjia
 • Tumore malinje të lëkurës
 • Melanoma malinje
 • Trajtimi dhe rindërtimi i djegies

Anëtarësimet

 • Turkish Medical Association 
 • Turkish Plastic and Reconstructive Surgery Association 
 • Turkish Aesthetic Plastic Surgery Association 
 • Wound Healing Association 
 • American Society of Plastic Surgeons
 • International Confederation for Plastic, Reconstructive & Aesthetic Surgery
 • The American Cleft Palate-Craniofacial Association
 • European Society of Craniofacial Surgery