Position: MD Profesor i Ortopedisë dhe Traumatologjisë

Fields: Kirurgjia - Ortopedi dhe Traumatologji

Email: ahmet.kiral@anadolusaglik.org


Edukimi dhe Përvoja

• Shkolla e Mesme Shkencore e Ankarasë

• Shkolla e Mjekësisë në Universitetin Hacettepe

• Akademia Mjekësore Ushtarake dhe Shkolla e Mjekësisë Gulhane

• Spitali Texas Rite për Fëmijë, Dallas, TEXAS, SHBA

• Universiteti i Torontos, Toronto, Ontario, Kanada

• Universiteti i Stamford, Palo Alto, California, USA

Specialitete dhe interesa mjekësore

• Kirurgji të dorës dhe gjymtyrëve të sipërme

• Kirurgjia Ortopedike Pediatrike

• Artroplastika e përbashkët (gju, hip, shpatull, bërryl)

• Kirurgji artroskopike

• Kirurgjia e traumës ortopedike

Anëtarsite:

• Shoqëria Turke e Ortopedisë dhe Traumatologjisë

• Shoqata Turke e Ortopedisë dhe Traumatologjisë

• Shoqëria Turke e Kirurgjisë së Dorës

• Shoqëria Turke e Mikrokirurgjisë Rindërtuese

• Këshilli Turk i Edukimit në Ortopedi dhe Traumatologji

• Shoqëria Ndërkombëtare e Kirurgjisë Ortopedike dhe Traumatologjisë SICOT

• EFORT (Federata Evropiane e Shoqatave Kombëtare të Ortopedisë dhe Traumatologjisë)

• FESSH (Federata e Shoqërive Evropiane për Kirurgjinë e Duarve)

Hulumtime dhe Publikime

• 106 Publikime (34 Ndërkombëtare, 72 Kombëtare)

• 105 Prezentime (42 Ndërkombëtare, 63 Kombëtare)

• 120 citime ndërkombëtare

• 5 kapituj në manuale të ndryshme