Gjeni një mjek

Share on
Gjeni një mjek

Serdar Kahraman, M.D. Profesor i Neurokirurgjisë

Shkencat Kirurgjike - Neurokirurgjia
E-mail: serdar.kahraman@anadolusaglik.org

Serdar Kahraman, M.D. Profesor i Neurokirurgjisë

Serdar Kahraman, M.D. Profesor i Neurokirurgjisë

Shkollimi dhe Përvoja e Punës

 • Akademia Ushtarake Mjekësore e Gulhanes, Shkolla Neurokirurgjike e Mjekësisë, Ankara, Turqi
 • Universiteti Frei i Berlinit, Gjermani
 • Spitali i Forcave Ushtarake Etimesgut, Ankara, Turqi
 • Shkolla e Mjeksisë, Universiteti New Century, Stamboll, Turqi

Interesat profesionale dhe Aktivitetet

 • Neuroanatomia
 • Neuroanatomia Funkcionale dhe Neurokirurgjia stereotaktike
 • Tumoret e trurit dhe kirurgjia e bazës kraniale
 • Patologjitë vaskulare të sistemit qendror nervor
 • Kirurgjia e kurrizit

Anëtarësitë dhe Përgjegjsitë Administrative në Shoqata Mjekësore

 • Shoqata Neurokirurgjike Turke (Bashkëpunim mes WFNS dhe EANS)
 • Anëtar i sekcioneve të Onkologjisë së kurrizit dhe neuro-onkologjisë
 • Bordi Turk i Neurokirurgjisë
 • Shoqata Turke e Kurrizit

Hulumtime dhe Publikime

 • 36 publikime kombëtare dhe ndërkombëtare
 • Mbi 50 prezantime mbrenda dhe jashtë vendit
 • Redaktor në shumë revista vendore dhe ndërkombëtare
 

Rastet e pacienteve

Meso nga eksperienca e
pacienteve tane
Shiqo    Lexo
 

Copyright © 2016
Anadolu Sağlık Merkezi
All Rights Reserved