Gjeni një mjek

Share on
Gjeni një mjek

Cemil Uygur, Doktor, Profesor i Urologjisë

Shkencat Kirurgjike - Urologji
E-mail: cemil.uygur@anadolusaglik.org

Prof. Cemil Uygur

Shkollimi dhe Përvoja e Punës

 • Universiteti Hacettepe Shkolla e Mjekësisë
 • Universiteti i Helsinkit Shkolla e Mjekësisë
 • Spitali i Ankarasë
 • Spitali Onkologjik i Ankarasë
 • Qendra e Kancerit Memorial Sloan Kettering
 • Shkolla e Mjekësisë e Uniersitetit të Lindjes së Afërt

Interesat Profesional dhe Aktivitetet

 • Kirurgjia Robotike
 • Preostatektomia Radikale Robotike
 • Uro-onkologjia
 • Kanceri i prostatës
 • Kanceri i fëshikëzës
 • Kanceri i veshkës
 • Kanceri i testiseve
 • Tumorët e rrallë retroperitoneal

Hulumtimet dhe Publikimet

 • Mbi 300 publikime shkencore
 • 11 kapituj në libra shkencorë
 • Shoqaa e Uro-onkologjisë (SUO)
 • Shoqata Ndërkombëare e Urologjisë (SIU)
 

Rastet e pacienteve

Meso nga eksperienca e
pacienteve tane
Shiqo    Lexo
 

Copyright © 2014
Anadolu Sağlık Merkezi
All Rights Reserved