Gjeni një mjek

Share on
Gjeni një mjek

N. Serdar Turhal, M.D. Profesor i Mjekësisë së Mbrendshme dhe Onkologjisë Mjekësore

Shkencat Onkologjike – Onkologjia Mjekësore
E-mail: serdar.turhal@anadolusaglik.org

N.Serdar Turhal, M.D. Profesor i Mjekësisë së Mbrendshme dhe Onkologjisë Mjekësore

Shkollimi dhe Përvoja e Punës

 • Universiteti i Stambollit, Shkolla Mjekësore Cerrahpaşa
 • Spitali Griffin, Universiteti Yale, SHBA
 • Shkolla Mount Sinai School e Spitalit të Mjekësisë, SHBA
 • Universiteti i Marmarasë, Shkolla e Mjekësisë

Çertifikatat e Bordit

 • Bordi Amerikan i Mjekësisë së Mbrendshme ABIM (2007-2017)
 • ESMO (2011-2016)

Interesat Profesionale dhe Aktivitetet

 • Të gjitha malinjimet solide
 • Kancerët hepatoqelizor në veçanti

Hulumtimet dhe Publikimet

 • 80 artikuj ndërkombëtarë
 • Mbi 450 citime ndërkombëtare

Anëtarësitë

 • ASCO
 • EORTC
 • BUON
 • TOD
 

Rastet e pacienteve

Meso nga eksperienca e
pacienteve tane
Shiqo    Lexo
 

Copyright © 2014
Anadolu Sağlık Merkezi
All Rights Reserved