Gjeni një mjek

Share on
Gjeni një mjek

Zafer Gülbaş, M.D. Profesor i Mjekësisë së Mbrendshme dhe Hematologjisë

Shkencat Onkologjike – Onkologjia Hematologjike
E-mail: zafer.gulbas@anadolusaglik.org

Zafer Gülbaş, M.D. Profesor i Mjekësisë së Mbrendshme dhe Hematologjisë

Shkollimi dhe Përvoja e Punës

 • Shkolla e Mjekësisë e Universitetit Hacettepe
 • Shkolla e Mjekësisë e Universitetit të Anadollit
 • Qendra Ataturk për Kirurgji Torakike dhe Pulmonologji
 • Qendra Mjekësore Hadassah, Izrael
 • Qendra Fred Hutchinson për Hulumtime të Kancerit, SHBA
 • M.D. Qendra Anderson për Hulumtime të Kancerit, SHBA
 • Spitali Princess Margaret i Universitetit të Torontos, Toronto, Kanadë

Interesat Profesionalë dhe Aktivitetet

 • Terapia e Malinjancës Hematologjike
 • Transplanti i qelizave
 • Funkcioni i pllakëzave të gjakut
 • Citometria e rrjedhës
 • Banka e Gjakut
 

Rastet e pacienteve

Meso nga eksperienca e
pacienteve tane
Shiqo    Lexo
 

Copyright © 2014
Anadolu Sağlık Merkezi
All Rights Reserved