Gjeni një mjek

Share on
Gjeni një mjek

Yeşim Yıldırım, M.D. Ass. Profesoreshë e Mjekësisë së Mbrendshme dhe Onkologjisë Mjekësore

Shkencat Onkologjike – Mjekësia Onkologjike
E-mail: yesim.yildirim@anadolusaglik.org

Yeşim Yıldırım, M.D. Ass. Profesoreshë e Mjekësisë së Mbrendshme dhe Onkolog

Shkollimi dhe përvoja e punës

 • Universiteti i Hacettepes, Shkolla Anglishte e Mjekësisë
 • Shkolla e Mjekësisë e Universitetit Gazi
 • Universiteti Başkent
 • Spitali Numune i Sivasi
 • Spitali Acıbadem në Kozyatağı
 • Shkolla e Mjekësisë e Universiteti Acıbadem

Interesat Profesionale dhe Aktivitetet

 • Kanceri i gjirit
 • Kanceri i mushkërive
 • Kancerët kolorektal
 • Kanceri i stomakut
 • Kancerët e sistemeve genitourinare
 • Kanceri i mëlqisë
 • Anëtar i Shoqatës Europiane të Onkologjisë Mjekësore (ESMO)
 • Anëtar i Shoqatës Europiane të Onkologjisë (ESO)
 • Themelues dhe anëtar i Shoqatës së Onkologjisë Gastrointestinale
 • Anëtar i Shoqatës së Onkologjisë Mjekësore
 • Anëtar i Shoqatës Anadollake të Onkologjisë Mjekësore

Hulumtime dhe Publikime

 • Çertifikata e provimit të Shoqatës Europiane të Onkologjisë Mjekësore (ESMO)
 • 20 publikime ndërkombëtare
 • 1 kapitull në Manualin e Kujdesit të Avansuar të Kancerit
 • 12 publikime kombëtare
 • 42   Prezantime kombëtare dhe ndërkombëtare
 

Rastet e pacienteve

Meso nga eksperienca e
pacienteve tane
Shiqo    Lexo
 

Copyright © 2014
Anadolu Sağlık Merkezi
All Rights Reserved