Gjeni një mjek

Share on
Gjeni një mjek

Necdet Üskent, M.D. Profesor i Onkologjisë Mjekësore dhe Hematologjisë

Shkencat Onkologjike – Onkologjia Hematologjike – Onkolojia Mjekesore
E-mail: necdet.uskent@anadolusaglik.org

Necdet Üskent, M.D. Profesor i Onkologjisë Mjekësore dhe Hematologjisë

Shkollimi dhe Përvoja e punës

 • Shkolla e Mjekësisë e Universitetit të Ankarasë
 • Akademia Mjekësore Uhstarake e Gulhanes dhe Shkola e Mjekësisë në Ankara (GATA)
 • Akademia Mjekësore Uhstarake e Gulhanes dhe Shkola e Mjekësisë në Stamboll (GATA)
 • Shkolla e Mjekësisë e Universitetit Kadir Has
 • Spitali Metropolitan Florence Nightingale
 • Qendra e Kancerit Wadley, Divizioni i Onkologjisë, Dallas, SHBA
 • Universiteti i Londrës, Shkolla e Mjekësisë e Westminster dhe Charing Cross, Mbretëri e Bashkuar
 • (Trajnim për transplant të palcës së kockës)
 • Kantonspittal Basel, Zvicër(trajnim për transplantimin e qelizave)
 • Royal Free Hospital, Mbretëri e Bashkuar (kemoterapia lokoregjionale)

Interesat Profesionalë dhe Aktivitetet

 • Kanceri i gjirit
 • Kanceri gastrointestinal
 • Kanceri i mushkërive
 • Limfoma
 • Mieloma e shumfishtës

Hulumtime dhe Publikime

 • 122 revista kombëtare dhe 30 revista ndërkombëtare
 • 168 abstrakte kombëtare dhe 72 abstrakte ndërkombëtare
 • 8 kapituj librash
 

Rastet e pacienteve

Meso nga eksperienca e
pacienteve tane
Shiqo    Lexo
 

Copyright © 2014
Anadolu Sağlık Merkezi
All Rights Reserved