Gjeni një mjek

Share on
Gjeni një mjek

Alp Özkan, Prof i Pediatrisë Onkologjike

E-mail: alp.ozkan@anadolusaglik.org

Alp Özkan, Prof i Pediatrisë Onkologjike

Shkollimi dhe Përvoja e Punës

 • Universiteti i Stambollit Fakulteti i Mjekësisë Cerrahpaşa
 • Universiteti i Gracit, Austri
 • Akademia Mjekësore Ushtarake Gülhane, Klinika për Fëmijë
 • Spitali i Kancerit MD Anderson, Texas SH.B.A.
 • Spitali i Hulumtimit St. Jude, SH.B.A.
 • Spitali i Fëmijëve Texas, SH.B.A.
 • Universiteti Bilim i Stambollit

Interesat Profesional dhe Aktivitetet

 • Sëmundjet e Kancerit tek Fëmijët
 • Leukemia, limfoma
 • Indet e buta dhe tumoret e kockave
 • Tumoret e trurit
 • Neuroblastoma
 • Retinoblastoma
 • Tumoret renale

Hulumtimet dhe Publikimet

 • 74 Publikime në Turqi
 • 39 Publikime Ndërkombëtare
 • 34 Artikuj të Publikuar në Turqi
 • 69 Artikuj të Publikuar Ndërkombëtarisht
 • 25 Kapituj të Librave në Turqi
 • 5 Libra të botuar në Pediatri të Përgjithshme dhe Onkologji Pediatrike
 • 7 Kapituj të Librave në Turqi
 • 1 Grant të Hulumtimit (Çmimi Shkencor për Pedatri Onkologjike në Turqi)
 

Rastet e pacienteve

Meso nga eksperienca e
pacienteve tane
Shiqo    Lexo
 

Copyright © 2015
Anadolu Sağlık Merkezi
All Rights Reserved