Na kontaktoni

Share on

Na kontaktoni

Per te gjitha nevojat e Juaja:
Qendra Mjekesore Anadolu, Sherbimi departamentit nderkombetar

  • +90 262 678 5469 *ARABISHT*
  • +90 262 678 5174 *SHQİP
  • +90 262 678 5740 *ANGLISHT
  • +90 262 678 2813 *FRENGJISHT
  • +90 262 678 5297 *PERSISHT & ANGLISHT
  • +90 262 678 5243 *RUSISHT
  • +90 262 678 5408 *GJORGJIANISHT
  • +90 262 678 5507 *ROMANISHT & ANGLISHT
  • +90 262 678 5348 *BUGARISHT

PER KOMPANIT MJEKESORE TE RIKTHYERA DHE KERKESAT URGJENTE TE NDIHMAVE MJEKESORE TE KOMPANIVE, JU LUTEM KLIKONI TE SHIHNI NUMRIN E THIRJEVEll

 

  • +90 533 497 42 34

Adresa:
Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi
Cumhuriyet Mahallesi
2255 Sokak No:3
Gebze/KOCAELİ 41400

 

Rastet e pacienteve

Meso nga eksperienca e
pacienteve tane
Shiqo    Lexo
 

Copyright © 2014
Anadolu Sağlık Merkezi
All Rights Reserved