Gjeni një mjek

Share on
Gjeni një mjek

Metin Çakmakçı, M.D., M.S., FACS, FACPE Profesor i Kirurgjisë

Shkencat Kirurgjike – Kirurgji e Përgjithshme – Shkencat Onkologjike – Kirurgji Onkologjike
E-mail: metin.cakmakci@anadolusaglik.org

Metin Çakmakçı, M.D., M.S., FACS, FACPE Profesor i Kirurgjisë

Shkollimi dhe Përvoja e Punës

 • Liceu i Djemve në Stamboll
 • Shkolla e Mjekësisë e Universitetit Hacettepe
 • Shërbimi i djegjeve dhe traumatologjia në Departamentin e Kirurgjisë, Universiteti i Alabamës Jugore, Mobile/SHBA
 • Spitali Ushtarak i Ispartas
 • Spitali shtetëror i Mallkaras
 • Kirurgjia në Njësinë Intenzive
 • Kirurgji e Përgjithshme, Spitali i Universitetit, Cyrih/Zvicër
 • Spitali Acıbadem

Medical Interests and Activities

 • Oncological Surgery
 • Surgical Infections
 • Breast Surgery
 • Surgical approach in travma, mass accidens, organisation of travma centers and systems
 • Surgical and medical technology
 • Medical education in medicine and postgraduate training
 • Health systems and health management

Hulumtime dhe Publikime

 • 47 Prezantime Kombëtare
 • 50 Prezantime Ndërkombëtare
 • 51 Artikuj Kombëtar
 • 26 Artikuj Ndërkombëtar
 • 16 Kapituj Librash Kombëtar
 • 7 Kapituj Librash Ndërkombëtar
 • 4 Libra dhe Monografi Kombëtare
 • 1 Libër dhe Monografi Ndërkombëtare
 • 2 Redaktime të Librave
 • 1 Çmim për Hulumtim ( Tübitak )
 

Rastet e pacienteve

Meso nga eksperienca e
pacienteve tane
Shiqo    Lexo
 

Copyright © 2014
Anadolu Sağlık Merkezi
All Rights Reserved